Mere gas i din bolig?

Dette indhold er sponsoreret.

Hvad mangler der i din bolig? Gas. Der mangler gas. Gassen er billig og utrolig nem. Om det er varmeregningen, gasblusset under emhætten eller grillen i baghaven, så klarer gassen jobbet. Og den klarer det bedre end sine konkurrenter. Når først du får øjnene op for, hvor fantastisk det er at have gas i hjemmet, vender du aldrig tilbage til elektriske eller fossile løsninger. Hvis du er ved at bygge nyt, er det selvfølgelig noget mere tilgængeligt at starte på gas. Dog er det sjældent en stor udgift at skifte om til gas.

Start med den største regning

Varme- og elregningen har det med at være dyr sammenlignet med mange af de andre faste udgifter: a-kasse, fagforening, forsikring osv. Når tiden er inde til at tjekke dine udgifter igennem for en mulig besparelse, ser mange til deres el- og varmeregning som det første. Det er en rigtig god ide. Det kan også være en rigtig god ide faktisk at få installeret varme via naturgas. Prisen på naturgas er meget lav og er derfor virkelig konkurrencedygtig, når boligen skal varmes op. Du kan tjekke naturgaspriser her.

Naturgas kommer fra undergrunden og afbrændes for at give dig varme i boligen. Afbrændingen lyder utrolig klimabelastende som oliefyret, men der er en kæmpe forskel. Naturgassen er både væsentligt billigere, og den sviner faktisk en hel del mindre. Faktisk er det mere klimavenligt at varme din bolig med naturgas, end det ville være med el. Så forbrænding skal ikke entydigt tænkes som noget negativt.

Tid til et gasblus

Næste levende gasflamme kommer her fra dit komfur. Hvis du står med en bolig, der er i gang med at finde køkken dertil, så få installeret et ordentligt komfur med det samme. Gaskomfuret er vinderen her. Det giver en konstant og god flamme. Det er let at rengøre og virkelig nemt at bruge efter de første par gange. Induktion kan have visse store brugervenlige fejl, hvor varmen ikke er konstant og kan opleves som irriterende. Det hører selvfølgelig også sammen med, at alle pander, gryder mv. kan bruges over et gaskomfur. Det er så simpelt som en flamme, der brænder – meget nemt at anvende.

En gasgrill på terrassen

Det samme gælder, når du åbner døren fra køkkenet og er på vej ud i haven – hvad ser du her? En grill. Men hvilken grill ser du? Du kunne se en kuglegrill eller måske endnu bedre – en gasgrill. Det giver næsten sig selv, hvorfor en gasgrill er bedre for klimaet. Der er en årsag til, at vi har udfaset kulafbrænding – fordi det sviner utrolig meget. Flammen på en gasgrill er også væsentlig nemmere at kontrollere. Gasgrillen er nemmere at tænde, volder ingen problemer, så længe der er gas i beholderen, og tænder med det samme, når du skal bruge den.

Skal du have mere gas i hjemmet? Ja, det skal du. Gassen tilbyder muligheder, der er ligetil og nemme at forstå. At lave mad over en flamme, der varmer gryden, kan vi alle sammen forstå og værdsætte. Overvej gas, næste gang du skal indrette boligen.