Hvorfor bruge ejendomsservice?

Alle ejendomme kræver jævnligt vedligehold. Det gælder både udlejningsejendomme og private boliger. Ejendomsservice har til formål at beskytte ejendommen mod vind og vejr, graffiti, svingende temperaturer og andre former for slitage. Med ejendomsservice sikrer du, at din ejendom altid fremstår pæn og præsentabel, og at eventuelle skader ikke når at udvikle sig.

Forbyg skader og spar penge

Hvis du ikke selv har evnerne eller tiden til at vedligeholde din bolig løbende – hvad mange af os ikke har – så kan det være en rigtig god idé at se nærmere på ejendomsservice. Skader og slitage på din ejendom kan nemlig ende med at koste dig dyrt, hvis ikke det opdages i tide. Og hvis du ikke løbende gennemgår din bolig, er risikoen for at du overser skaderne stor. Det kan også være, at du slet ikke ved, hvad du egentlig skal se efter.

Det gør ejendomsservicefirmaer til gengæld. De ved præcis, hvad der skal efterses ved din ejendom og hvornår det er tid til at noget skal vedligeholdes.

Det kan i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at tage hånd om en skade, før den når at udvikle sig. Ejendomsservice kan derfor spare dig for mange tusinde kroner.

Hvad består ejendomsservice af?

Ejendomsservice er en generel betegnelse, som dækker over en bredt vifte af forskellige vedligeholdelsesopgaver på ejendomme. Det kan fx være trappevask, fliserens, højtryksrens, tag- og algerens, reparation af vandskader og meget mere. Ejendomsservice kan også involvere tilknytningen af fx en fast vicevært eller gårdmand til ejendommen. Endelig kan ejendomsservice også omfatte handy mand-opgaver af forskellig karakter.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilke ydelser du ønsker at gøre brug af. Behovet vil være forskelligt alt efter om du ønsker ejendomsservice til din private bolig eller til en udlejningsejendom. Forhør dig derfor altid om mulighederne for en skræddersyet løsning, som passer til lige præcis dit behov.