Gør redskabsskuret forårsklar

Snart nærmer foråret sig. Med sommertiden følger havemøblerne, der skal ud af redskabsskuret og stå på terrassen igen. Det betyder også, at redskabsskuret atter kan benyttes som opbevaring til diverse værktøj og udstyr, du kommer til at skulle bruge den kommende tid.

Udnyt tiden nu til at få rengjort og sorteret i redskabsskuret, så alle dine redskaber er klar til foråret og den kommende sommer!

Reparér det ødelagte

Hen over vinteren har du nok lykkeligt den plæneklipper, der gik i stykker sidste efterår. Men nu står du altså til regnskab over for maskinen. Mangler du Kabel til plæneklipper er det nu, du har rig mulighed for at få købt et. Kabel til plæneklipperen kan du finde på nettet, så snart du har styr på, hvilket kabel der mangler. Både din have, familien og plæneklipperen vil sætte pris på, at du får det ordnet, før græsset er blevet uoverskueligt højt!

Mangler du andet en et kabel til plæneklipper – måske er din spade gået i stykker? Du bør danne dig et overblik over, hvor mange redskaber du mangler, og hvilke der har brug for en mindre reparation for at være klar til denne sæsons have- og husarbejde.

Organiser dit skur

Du bør prioritere at have orden i skuret, så du ikke risikere at komme til skade. I redskabsskuret opholder sig flere store eller skarpe genstande, og derfor bør de have en fast plads, hvor de kan hvile sig, når de ikke er i brug. Resten af familien skal også kunne tilgå skuret uden problemer. Gør det nemt ved at tegne op, hvorhenne de forskellige redskaber skal sidde. Kasser med flere forskellige genstande bør have et mærkat på sig, så du ved, hvad der ligger i hvilken kassen og spare tid på at rode flere kasser igennem, når du står og mangler en specifik himstregims.

Med disse tips bliver dit skur forhåbentligt hurtigt forårsklar!