Udnyt pladsen på badeværelset bedst muligt

Et badeværelse skal af og til rumme mange ting samtidig med at det for langt de fleste, er det mindste rum i hjemmet. Bor du i en lejlighed, kan du uden tvivl genkende at forsøge at proppe alle badeværelsesrelaterede ting ind på 5kvm eller mindre. Man må i forvejen tit gå på kompromis med plads andre steder, men især også på badeværelset. Du vil her blive introduceret for nogle tips og tricks til, hvordan du bedst muligt udnytter den badeværelsesplads, som du er blevet givet.

Hvad kan flyttes ud af badeværelset?

En lidt kedelig del af hverdagen er, at der af og til skal vaskes tøj. I større huse med store badeværelser, kan der som oftest står en vasketøjskurv på badeværelset. Er pladsen på badeværelset dog sparsom, kan det være du skal rykke din vasketøj opbevaring andetsteds. Mange studerende deler f.eks. lejlighed og badeværelse med roomies, hvoraf alle ikke kan have hver deres vasketøjskurv stående ude på badeværelset. Her har mange den stående inde på værelset, diskret gemt som en del af indretningen. Ønsker du dog at samle vasketøjet ude på badeværelset, findes der også smallere og mindre kurve, som muligvis ville kunne klemmes ind derude.

Placer plejeprodukter i en vandtæt kurv

Vasketøj er svært at gøre meget ved, da det kræver en kurv af en art. Du kan dog effektivisere din bruser, og udtrykket man får, når man træder ud på dit badeværelse. Når pladsen i forvejen er sparsom, skal der ikke meget til, før det hele ser rodet ud. I stedet for at have diverse shampooer stående på gulvet i dit bad, bør du investere i en vandtæt metalkurv, som du kan have i badet, for at holde styr på dine plejeprodukter. Det drejer sig sjældent kun om shampoo, men også hurtigt en barberskraber, en hårkur og en badesvamp, som også skal være lettilgængelige under et bad.