Sådan kan du give dit badeværelse en makeover

Brænder det i fingrene efter at give dit badeværelse et moderne og personligt strejf? Få nogle gode tips her, som sætter overvejelserne i gang, når du vil skabe et lækkert rum skabt til afslapning, velvære og velpleje.

Gå glad i bad

Din bruseniche skal naturligvis være praktisk, men den må også gerne være smuk og indbydende. Der er mange flotte og moderne brusehylder, som er nemme at sætte op, hvor du kan have det essentielle til at stå. Er du i gang med en renovering, så kan du vælge en flot, indbygget hylde, som vil give brusekabinen et æstetisk fint look.

Flere vælger en fin glasvæg som afskærmning, og her kan du vælge både matteret og klar glas til formålet. Det kan være en god idé at påsætte en tætningsliste, der kan være med til at lukke tæt. Skal det være en u profil i gummi? Klik på linket for at se u profiler i gummi. Giver det ikke mening med en glasvæg, fordi badeværelset er et mindre af slagsen, så kan du vælge en fin foldedør, der kan skabe noget mere plads på badeværelset.

Indret med flot møblement og fine detaljer, der giver lys og ro

Når du skal vælge materialer til dit badeværelse, er der rig mulighed for at udtrykke din stil. Vælg nogle smukke, rå, rustikke eller elegante fliser, som giver dit badeværelse karakter. Badeværelsesmøblerne kommer i mange varianter, så du kan skabe din helt egen stil fx gennem farvevalg og fine greb.

Gå efter små, personlige detaljer, der pifter rummet op og gør det indbydende for dig at træde ind i. Match fx tekstilerne i en rolig farve, og stil et duftlys, så der breder sig en dejlig aroma af fx vanilje.

Er du klar til at vælge alt fra glasvæg med u profil gummi til håndklæder og sæbedispenser?