Nyt badeværelse? Dette skal du være opmærksom på!

Når man skal i gang med et nyt badeværelse, er det en fordel at være godt forberedt, samt at have taget hensyn til de ting, som man skal være opmærksom på inden man går i gang. Hos FlotteBade har vi alt du kan få brug for til indretning af dit nye badeværelse. I det følgende vil vi komme ind på noget at det, som kan være god at være ekstra opmærksom på!

Hvordan skal dit badeværelse være?

Vi er alle sammen forskellige i forhold til behov og ønsker. Så noget at det første i skal kigge på, er dit / jeres brug af badeværelset.

Hvem skal bruge badet? Hvor mange skal bruge badet? Hvor gamle er dem, som skal bruge badet?

Disse spørgsmål kan hjælpe jer til at kigget grundigt på, hvad der er den mest praktiske indretning, for lige præcis jer og jeres familie.

Hvem?: Dette er vigtigt i forhold til om dem som skal bruge badet har nogle bestemte behov, eller ønsker som er særligt vigtige for dem. Er det udelukkende dig, eller jer som bor i ejendommen, som skal benytte dette bad, eller er det også jeres gæstetoilet.

Hvor mange? Handler om, om det evt. er et forældrebadeværelse, samt om der er flere, som skal have deres personlige ting på badet. Måske skal badeværelset oven i købet bruges af flere personer på én gang.

Hvor gamle? Børn og teenagere, har andre behov end voksne. Lige som der kan være nogle ting, som adgang og plads, som kan være vigtige, hvis der er tale om ældre mennesker. Er der evt. nole med gangbesvær, eller kørestol? Er der små børn, kan det være smart med et badekar, eller en stor bruseniche.

Hvilke produkter til badeværelset?

Start evt. med at lave en liste over alle de ting, som i kunne tænke jer på badeværelset. Herefter kan i begynde at tegne! Tag jer god tid og overvej grundigt om der er flere forskellige muligheder for at placere de forskellige elementer. Det er også her I begynder at vælge til og fra på jeres ønskeliste.

Med en grundig forberedelse, får man det bedste mulige resultat!