Udlejning af frysecontainer

Udlejning af frysecontainer tilbydes, som 20 fods containere. Det giver dig omkring 28 m3 at råde over. Pladsen giver dig et godt overblik over dine opmagasineret frostvarer, så de altid lige er til at finde.

Udlejning af frysecontainer med ekstra udstyr

Når du lejer en frysecontainer igennem Lager til Leje, kommer den med ekstra udstyr. Den har blandt andet flat floor, som er et jævnt og plant gulv der sikre, at du står sikkert fast når du opholder dig i containeren. Det gør også et frysecontaineren er nem at rengøre, så du kan opretholde den gode hygiejne.

 

Frysecontaineren har montere en sikkerhedsdør, som sørger for at dine frostvarer er sikkert opbevaret og ved den rette temperatur. Der er monteret indvendig sikkerhedsåbning, så du altid kan åbne døren op, hvis du opholder dig inde i frysecontaineren.

 

Kulde gardiner hænger ved indgangspartiet, når du træder ind i frysecontaineren. De sørger for at holde på temperaturen, selv når døren åbnes ind til frysecontaineren. Der er også installeret lys, så du nemt kan finde rundt i containeren, når du opholder dig i den. Ydermere har den også monteret en rampe, så du nemt kan transportere frostvarer ind og ud af frysecontaineren.

Udlejning af frysecontainer til festival eller renovering

En frysecontainer er en nødvendighed når der skal holdes festival eller supermarkedet skal renoveres. Med en frysecontainer er frostvarerne sikkert opbevaret under renoveringen eller festivallen.

 

Gennem tæt dialog med Jer laver vi en plan for leveringen, opstillingen og monteringen af frysecontaineren. Når eventet er slut eller renoveringen er overstået, kommer vi og henter frysecontaineren igen, til den aftalte dato. Sker der ændringer undervejs skal I blot kontakte os, så står vi klar med løsningerne.

Mulighederne igennem Lager til Leje

Mulighederne er mange og der er en container til enhver lejlighed. Så lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan se alle mulighederne på vores hjemmeside ellers kontakt os, så hjælper vi dig..