Gør din terrasse mere indbydende

Vil du gerne bruge din terrasse oftere, men synes du, at det er et uoverskueligt projekt? Så kan man faktisk med få tips og tricks få gjort terrassen mere indbydende, så flere dage og aftener bruges her! Læs med og få inspiration til, hvordan du får mere lyst til at tilbringe tid på terrassen.

Rengør din terrasse

Først og fremmest er det en rigtig god idé at starte med at rengøre din terrasse og fjerne eventuelle gamle døde planter, ukrudt, blade og snavs. På denne måde virker terrassen hurtigt allerede mere indbydende, og man har mere lyst til at tilbringe tiden her. Du kan også rengøre eventuelle fliser med en højtryksrenser og fjerne uønsket ukrudt imellem dem. Har du møbler, kan du også rengøre disse med vand og sæbe, så de bliver så gode som nye!

Anskaf dig nogle hyggelige udendørsmøbler

Vil man tilbringe mere tid på terrassen, er det helt sikkert værd at investere i nogle gode udendørsmøbler. For eksempel er et hyggeligt loungesæt noget, som skaber en god atmosfære på terrassen og tiltrækker hyggen. Der findes et stort udvalg af mange forskellige udendørsmøbler, som både er pæne og nemme at holde.

Giv terrassen liv

En god idé er at give din terrasse liv ved at plante blomster og planter. Man har med blomster og planter også mulighed for at give terrassen nogle flotte farver, som giver et pænt og mere personligt udtryk. Ved at mikse forskellige krukker og ophængte planter, kan man skabe mere dynamik på terrassen. Har du nogle yndlingsbær, som du altid har drømt om at have i baghaven, så er det helt sikkert også nu, at du har muligheden. Med hjemmedyrkede bær og frugter på terrassen skaber du en mere personlig stemning, som med stor sandsynlighed giver dine gæster mere lyst til at tilbringe tid på din terrasse.