Få hus og have til at stemme

Står dit hus og din have lidt skidt til efter vinteren? Foråret er det rette tidspunkt at trække i arbejdstøjet og bruge et par timer i haven, så hus og have kan komme i rette form og være klar til sommer. Du får derfor her en guide til, hvordan du kan starte havearbejdet.

Gør fliserne rene

Dit hus kommer til at fremstå pænere, hvis fliserne ligeledes er rene. Flisepest er for eksempel noget, som rammer mange husejere, og derfor er den eneste løsning at behandle fliserne løbende. Dette kan gøres med fliserens. Hos Gladrens.dk finder du en hjælpende hånd til netop dette problem. Ved fliserens forlænger du blandt andet flisernes levetid og øger din ejendoms værdi – du kan med fordel læse mere om dette inde på deres hjemmeside.

Gennemgå din have efter vinteren

Hvis du vil have din have til at stemme overens, er det en god start at gennemgå din have. Hav for øje, om nogle planter eller buske ser hårdt medtagne ud eller andet. Ligeledes kan du fjerne nedlagte grene og blade.

Gør haven klar

Når du har gennemgået din have, kan du med fordel plante nye planter, hvis nogle af de gamle skal udskiftes. Samtidig kan du fjerne ukrudt og lignende. Hvis du har behov for inspiration, kan du besøge dit lokale havecenter og se deres udvalg af planter og buske.

Tjek græsplænen

Græsplænen har ofte brug for en kærlig hånd efter den hårde vinter. Derfor er det en god idé at gennemgå græsplænen for ukrudt. Du kan ligeledes sprede gødning på græsplænen for at give en ekstra kærlig hånd.

Dette var 4 forskellige råd til at få dit hus og din have til at stemme efter vinteren. Nu står du forhåbentligt snart med en smuk have, som du kan nyde under solens varme stråler.