Vægpynt? Find det hos Wallshop

Væggene er nok det sidste, folk tænker på at dekorere, når de flytter ind et nyt sted. Det for så vidt også logisk nok af flere årsager. For det første skal du have skabe op at stå, før du hænger noget op på vægge. For det andet har vægpynt sjældent nogen funktion, men er blot til pynt – i modsætning til så godt som alle tænkelige møbler. Men bare fordi du venter med væggene, er de ikke ligegyldige.

Alt til væggen finder du hos Wallshop

Ønsker du at finde varer inden for vægbeklædning, kan du fx tjekke hos Wallshop. Alt til væggen har de nemlig i deres udvalg. Fx kan du finde akustikpaneler, der ikke blot er harmoniske at se på, men som også er et af de sjældne eksempler på vægpynt med funktion. Dette da akustikpaneler hjælper med at få gode lydforhold i hjemmet. Nogle af panelerne er designede, så du kan få knager til dem.

Er du i tvivl om den rette plakat? Få noget abstrakt

Hvad kan du ellers få inden for vægpynt? Du kunne fx få plakater. En plakat kan i princippet have alt muligt på sig, men da den netop er ment til pynt, skal motivet selvfølgelig være fængende. Fx kunne det være, du skulle være en plakat med et farverigt, abstrakt motiv, hvis du ikke er så meget for at hænge en billedplakat eller et aftryk af et maleri med konkret motiv op. Dine muligheder er mange.

Sammenlign billeder på en sjov måde i en ramme med metalclips

Som noget andet kan du hænge billedrammer med metalclips op. Hvad er pointen med dem? Jo, du kan hænge en masse billeder op i samme ramme ved at sætte clips på dem. Rent visuelt er disse en sjov måde at samle vidt forskellige billeder og sætte dem i kontrast til hinanden på – prøv at se dem.