Skab stor forandring med nye gardiner

Gardiner er en fantastisk måde at ændre atmosfæren i et rum og tilføje et strejf af stil og personlighed. Leder du efter den helt simple, yndefulde og samtidig praktiske løsning til et hjem, der er blevet kedeligt og udtryksløst? Så læs med her, hvor du får fem bud på, hvordan dine nye gardiner kan se ud og bidrage til stor forandring i din bolig!

En klassisk gardintype

1. Rullegardiner: Vi kan starte med rullegardiner, som er en enkel og stilren gardintype, der passer godt til moderne og minimalistiske indretninger. De fås i forskellige farver og materialer og kan desuden mørklægge rummet komplet. Det er derfor oplagt til soveværelsets vindue.

2. Foldegardiner: Foldegardiner er en anden klassisk gardintype. At have foldegardiner kan give dig en hyggelig og varm følelse i rummet. De er lette at justere, og nogle fås med isolerende lag, der kan hjælpe med at regulere temperaturen i rummet. Foldegardiner kan give en hyggelig og varm følelse i rummet, og så kan u kan finde foldegardiner med diverse print og i diverse farver, så dit hjem kan sprudle!

Juster lysindfaldet

3. Plissegardiner: Plissegardinet er en alsidig gardintype, der er lette at justere, så du kan få den ønskede mængde af lys ind i rummet. De fås i et bredt udvalg af farver og stoftyper og kan sætte et sofistikeret præg i ethvert rum.

4. Panelgardiner: Panelgardiner er en moderne gardintype, der består af store paneler, der kan skydes åbne og lukkes. De fås i forskellige farver og materialer og er velegnede til store vinduer eller skydedøre.

5. Persienner: Persienner er en praktisk og stilfuld gardintype. De er lette at justere for at kontrollere mængden af lys og privatliv i et rum. Også disse findes i et væld af både materiale- og farvetyper, og de passer godt til moderne indretninger.