Sådan finder du de rette gardiner

Går du op i interiør til din bolig, og er nu på udkig efter nu gardiner? Mange, der går op i at finde de rette møbler og boligartikler til hjemmet, kan bruge flere timer på at finde de helt rigtige møbler. For at finde de rette gardiner, findes der heldigvis flere gode tips, som du kan gøre brug af. Du kan læse nærmere her om, hvordan du finder de rette gardiner.

Sørg for en korrekt opmåling

For at finde de rette gardiner skal du først have en korrekt opmåling. Hvis du finder det kompliceret, kan du overveje at få hjælp af gardinbussen til opmålingen. Det altid en god idé at udføre to opmålinger, hvis gardiner ikke sidder korrekt, vil du opleve ikke at få det fulde potentiale ud af gardinerne.

Hvad skal gardinet kunne?

Det er altid en god idé at finde frem til, hvilken funktion gardinet skal have. På den måde kan du bedre spore dig ind på, hvilken model af gardin, du kan kigge efter. Det kan være, at gardinet mest af alt skal være til pynt og bidrage til selve indretningen og oplevelsen af rummet. En anden mulighed er, at gardinet i højere grad skal være praktisk frem for æstetisk i udtrykket. Det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet, det er selvfølelig også muligt at få et gardin, som både er praktisk og smagfuld i designet, som blandt andet gardinbussen tilbyder.

Find inspiration

Efter du har fundet ud af, hvad dit gardin skal kunne, kan du efterfølgende begynde at finde inspiration. Alt efter hvad du foretrækker, kan du overveje enten at besøge en gardinforhandler, få inspiration online eller overveje at få besøg af gardinbussen. Ved at søge inspiration kan du få indblik i, hvilke gardiner du kan vælge imellem, og kan desuden i denne forbindelse lade dig inspirere i forhold til gardinets funktioner, farve og stofmateriale.