Sådan pifter du enhver fest op med bordpynt

Skal du holde en særlig begivenhed såsom et bryllup, en konfirmation, en rund fødselsdag eller et kobber/sølv eller guldbryllup, så fortjener dagen en særlig pynt og festlig stemning. Det er dagen, hvor du fejrer, at du skal giftes, bekræfter din dåb eller har været sammen med din partner i x antal år og dette er en dag, som du gerne vil markere som noget særligt. Livet er nemlig fuld af hverdage og weekender, hvor det hele virker mere almindeligt og her kan en særlig dag kalde på, at I signalerer det med noget særligt festligt. Vi guider her til tre måder, hvorpå I kan markere jeres særlige dag og hvordan I kan skabe en ekstraordinært festlig stemning. Læs med her.

Festlig bordpynt

Har I lyst til at pifte borddækningen markant op, er der en god grund til at satse på noget festligt bordpynt. Bordpynt kan både være flotte servietter med skrift på, såsom 25 år, hurra, eller tillykke eller kan være i en bestemt farve, der for eksempel indikerer, at her er der tale om fejringen af et GULD bryllup. Bordpynt kan også være små klistermærker med stjerner, hjerter eller andet, der spredes ud over bordet eller det kan være flotte bordkort, hvor I kan skrive med sirlig skrift, at her skal onkel Anders sidde. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for denne bordpynt, idet I kan skabe et flot helhedslook også med en smuk dug, smukke glas og tallerkener og balloner og flag.

Pynt op på picnictæppet

Hvis I skal holde jeres særlige begivenhed i det fri, i en skov, ved en sø eller i en park, kan I tage smukke picnictæpper med og hertil pynte dem med diverse former for bordpynt. Her kan vi kalde det for picnictæppepynt. Det kan være flotte servietter og bæredygtigt engangsservice i bambus, som giver et naturtema eller et naturligt look til festen. Giv alle gæsterne sjove hatte på, hvis det er en poterabend eller en fødselsdag, hvor man ikke tager det hele så højtideligt, eller giv dem et smukt champagneglas i engangsservice, hvor I kan skåle og ønske den eller de særligt udvalgte tillykke.

Pynt op til surprise party

Måske har I en polterabend eller en fødselsdag, som I gerne vil holde som et surprise party a la Hollywood eller amerikansk i hvert fald. Her kan I også pynte op med festlig bordpynt med balloner og flag og stille en bowle med hjemmelavet punch i til alle gæsterne. Er det en varm sommerdag, kan I også lave hjemmelavet slush ice, hvor de får en masse køligt at drikke. Lav eventuelt også et stort velkommen og tillykke banner til den, der bliver overrasket af jer og det hele vil bare blive uforglemmeligt. Man husker nemlig altid, når nogle har gjort sig umage med tingene og dette vil kunne ses via den flotte bordpynt og de hjemmelavede drinks og pindemadder. Så er der bare tilbage at feste og have det sjovt og fejre den særlige begivenhed.