Optimer hjemmets rum med spejle

Savner du et hjem, der åbner sig for dig, med værelser der føles store og rummelige? Så bør du overveje at trække flere spejle ind i din indretning. Store, hvide vægge kan åbne sig op for dig, idet et spejl får lov at fylde og genspejle hele rummet.

Lyder dette, som noget du godt kunne tænke dig at implementere i dit hjem? Så læs med her for tips og tricks, så du kan optimere dit rummene i dit hjem ved brug af spejle!

Spejle til andet end at tjekke dig selv ud

Du kender nok til at have spejl på toilettet, så du kan tjekke dig selv ud om morgenen, sikre dig at håret sidder som det skal, at mascaraen ikke har klattet, og at tænderne er rene. Men spejlet kan andet end at fungere som din gode ven.

Spejle kan findes på adskillige måder og i diverse faconer. Du kan finde stilrene spejle eller vilde, iøjnefaldende spejle til hjemmet. Du kan altså bruge spejlet til både at give illusionen af et større rum og samtidig skabe en skulptur, der stjæler al opmærksomheden.

Spejle som erstatning

Spejle kan også erstatte andre plader i hjemmet. Vil du gerne have spændende stænkplader bag komfuret i køkkenet, kan du også her bruge spejlet. Du kan også gemme spejlet væk som bagvæggen i et køkkenskab. Det giver et sjovt spil i skabet, når lågen åbnes, og en fed overraskelse, når gæster skal hente noget i skabet for første gang!

I stuen kan du skifte et par af billedrammerne i stuen ud med små spejle. Det giver set fedt spil i rummet og tilføjer en ekstra dimension.

Hvis du har lyst til at dække en hel væg med et spejl, kan du lede efter speciallavede løsninger, så du kan finde et spejl, der er skræddersyet til at dække din væk.