Find en god oplader til elbilen

Hvis man har en elbil, er det selvfølgelig vigtigt at kunne oplade den, så man kan køre ud på vejene hver dag. Derfor kan det være smart, at have en god oplader til elbilen derhjemme eller i boligforeningen. Der findes forskellige mærker, som tilbyder gode opladere til boligforeninger. Derfor kan det være en fordel at undersøge de forskellige typer, inden man køber en.

Et eksempel på en god oplader er en ev charge pc22d, som du kan læse lidt om her, samt om hvor du finder den:

Intelligent dobbelt-ladestander

Har man brug for en ladestander til elbilen i boligforeningen, giver ev charge pc22d en række fordele. Flere og flere vælger at købe en elbil, og dette er godt for den grønne omstilling. Bor man i en boligforening, er det derfor vigtigt at have en ladestander tæt på, så man altid kan få strøm til bilen.

Ev charge pc22d er nem for brugeren at betjene, og den kan oplade to biler ad gangen. Den er en blanding af førende teknologi og intuitiv brugervenlighed, hvilket er en fordel for både boligforeningen og den grønne omstilling. Det intelligente design gør, at opladeren fordeler strømmen til de tilkoblede biler, ved at tilpasse effekten efter hvilken bil der har størst ladebehov.

En ladestander i et smart design

En ev charge pc22d har et moderne design og har elektrisk beskyttelse, som er med til at forhindre overstrøm og AC/DC lækage. På den måde er opladeren sikker for bygningen og bilerne. Dette gør også, at man ikke skal bruge mange penge på vedligeholdelsen af opladeren.

En anden fordel er, at opladeren har et indbygget betalingssystem, som giver beboerne mulighed for at styre den med en app. Her kan de desuden reservere og booke tider til ladestanderen og kontakte support, hvis der skulle opstå problemer. Dette er en fordel, hvis man er flere brugere om samme ladestander.