Er en siddepude noget for mig?

Mange af os sidder ned en stor del af vores hverdag. Vi sidder ned på kontoret, i bilen, i skolen eller lignende. Derfor kan det være en fordel at have en siddepude. Du kan vælge mellem alt lige fra drejepuder til gelepuder, skråpuder, kilepuder og kørestolspuder. 

Derfor bør du have en siddepude

Det kan godt være, at du har en rigtig god kontorstol, eller at du mener, at sædet i din bil er noget af det bedste at sidde i. Men uanset hvor god stolen eller sædet er, så har vi mennesker en tendens til hele tiden at sidde i nøjagtigt den samme siddestilling.

Der er endda en del af os, som falder sammen i vores ryg, når vi sidder og koncentrerer os om arbejdet eller noget andet. Hvis du sidder sammensunket eller i den samme stilling mange timer om dagen, er der en stor chance for, at du får muskelsmerter. 

Derudover kan der opstå stivhed, og du kan også få tryksår. Dette er alt sammen noget, der påvirker din dagligdag, fordi du derved får mindre overskud, hvilket mindsker din livskvalitet. 

Sådan virker en trykaflastende pude

En trykaflastende pude kan se ud på flere forskellige måder. Men fællesnævneren for dem alle er, at de øger dit velvære. Med en trykaflastende pude kommer du til at sidde bedre, da den forebygger belastninger og kommende skader. Har du allerede smerter, vil den rigtige siddepude desuden være med til at lindre dem. 

Trykaflastende puder er typisk fremstillet af noget helt særligt trykaflastende og støddæmpende materiale. Dette materiale tilpasser sig din kropsform ud fra din kropsvægt og din kropsvarme.