Sådan motiverer du dig selv til at komme i værkstedet

De fleste kender nok det med at have en masse planer og ideer, som aldrig rigtig bliver ført ud i livet. Pludselig får man travlt med alt muligt andet. Og før man ved af det, har man helt glemt, hvad det egentlig var, man ville have gjort. Men nogle gange handler det bare om at finde den rigtige motivation til at komme i værkstedet. Og det kan du faktisk selv være med til at skabe for dig selv.

Få styr på værkstedet

Først og fremmest er det vigtigt, at dit værksted er i orden. Det første du ser, når du vil i gang med at arbejde, skal ikke være et rodet værksted. Derfor kan dette være en god anledning til at rydde lidt op derude.

Måske mangler du nogle reservedele til P. Lindberg. Så er dette det oplagte tidspunkt at skaffe dem.

Måske har du ting, der ligger og flyder over det hele. Så burde du måske rydde op, så værkstedet står klar til dig i fremtiden.

Sæt bestemte tidspunkter af til det

Nogle mennesker tror måske, at motivation er noget, der bare rammer. Men ofte handler det også om bare at komme i sving. Derfor kan det være en god idé at sætte bestemte tidspunkter af til at komme i værkstedet. Så er du nemlig sikker på, at du får det gjort.

Find projekter, du kan overskue

Og så er det også vigtigt, at du ikke sætter dig for meget for. Hvis det virker svært at finde ud af, hvor du skal starte, så bliver det også svært at gå i gang.

Sørg derfor for at finde nogle projekter, som er overskuelige for dig. På den måde er det nemmere at gå i dit værksted, når du lige har lidt ekstra tid til det.