Få et gratis isoleringstjek af din bolig

Flere isoleringsvirksomheder giver dig muligheden for, at få et gratis isoleringstjek af din bolig. Udover at isoleringstjekket er gratis, så er det også helt uforpligtende, du binder dig ikke til nogen aftale ved, at få et gratis isoleringstjek af din bolig.

Skab overblik ved at få et gratis isoleringstjek af din bolig

Det er ikke til at se med det blotte øje om ens hjem mangler efterisolering, men der er flere indikatorer du kan være opmærksom på. Er hjemmet svær at varme op, mærker du træk, er væggene kolde er blot nogle af de ting du kan være opmærksom på. Hvis det er tilfældet er det en god ide at få et gratis isoleringstjek af din bolig.

 

Ved at booke et gratis isoleringstjek bliver der udsendt en energikonsulent, som gennemgår dit hjem. Her laver energikonsulenten grundige undersøgelser af huset og opmålinger. Efter undersøgelserne laver han beregninger på omfanget af isoleringsopgaven, isoleringsmaterialet, arbejdsløn og den den samlede prisoverblik.

 

Energikonsulenten giver dig en grundig gennemgang af hele undersøgelse, hvad der anbefales at få efterisoleret, hvilken isoleringsmateriale der skal benyttes til opgaven og prisen for hele efterisolering opgaven.

Hvad er gevinsten ved at få efterisoleret din bolig

Energikonsulenten kan ud fra sine beregninger, give dig et overblik over dine besparelser på varmeregningen. Ud fra dette kan du se, hvornår investeringen er tilbagebetalt. Det er ofte en investering der er hurtigt betalt tilbage, da det også er muligt at trække håndværkerfradraget fra. Håndværkerfradraget kan benyttes når der laves energiforbedringer på huset.

 

Udover besparelser på varmeregningen og en hurtigt tilbagebetalt investering, er der også andre goder ved at få efterisoleret dit hjem. Dit indeklima bliver tydeligt forbedret og du vil kunne mærke en forskel allerede fra dag et. Varmen bliver bedre fordelt rundt i hjemmet, så du oplever en behagelig temperatur hele dagen. Der vil ikke være kuldebroer, kolde rum eller vægge, så der vil ikke opstå problemer med svamp eller råd. Ved at få efterisoleret dit hjem, er det ikke muligt for ophobning af fugt, den vil blot fordampe og ikke skabe problemer.

Gratis efter isoleringstjek af din bolig

De fleste isolerings virksomheder udbyder gratis isoleringstjek, så det er blot at tage kontakt. Du kan kontakte via mail eller telefonisk, men alle oplysninger fremgår på diverse hjemmesider.