De 5 vigtigste ting på et børneværelse

vigtige ting på børneværelset

På LittleHappys hjemmeside kan du finde en masse ting til  børneværelset, når det skal dekoreres. LittleHappy har et stort udvalg, som du kan finde her https://littlehappy.dk/index.php?route=product/category&path=103. På et børneværelse er der mange forskellige faktorer som spiller ind fx er det vigtigt, at der er en seng og dekoration, som går børneværelset personlig og hyggeligt. Hos LittleHappy kan du finde næsten alt, hvad du vil have brug for på en børneværelse.

Det er vigtig at gøre børneværelset personligt, fordi det vil automatisk skabe mere hygge på børneværelset og give barnet mere følelse af, at det er hans/hendes værelse. Derfor er det også vigtig at lade barnet blive en del af indretning. Når barnets værelse skal dekoreres, er det vigtig at inddrage nogle personlige ting som billeder eller tegninger.

 

Giv børneværelset personlighed

For at give børneværelset personlighed er der mange forskellige ting man kan gøre. Det er vigtigt, at der er dekoration på børneværelset, fordi det er med til at skabe personlighed, der skal dekoreres med personlige ting som billeder. En hyggekrog er også et must-have på et børneværelse, og kan laves ud af puder og tæpper. En hyggekrog giver barnet et sted, hvor han/hun kan slappe af.

  • Dekoration: Det er super vigtig, at der er dekoration på børneværelset, hvis børneværelset skal være personligt. Det er vigtig at pynte værelset med ting barnet kan lide. For at et værelse bliver personligt, skal der stå personlige og hyggelige ting frem. En personlig ting kunne være billeder af familien eller venner eller tegninger som barnet har lavet.

  • Børnemøbler: Et børneværelse er altid lidt mere hygge lidt hvis møblerne passer børnene i størrelsen. Børn kan tit syntes at normale møbler er uoverskuelige og ubehagelige at sidde i. Derfor skal børneværelset være fyldt med børnemøbler der er designet til at passe børn.

  • Boldbassin: Det er vigtig at have en eller anden form for legetøj inde på sit værelse, og her kunne et boldbassin være en god ide. Boldbassinerne hos LittleHappy er super fine og vil også være med til at pynte børneværelset samt gøre det mere personligt.

  • Hyggekrog: På et børneværelset er det oplagt at lave en hyggekrog. Hyggekrogen kan laves af en masse puder og tæpper, som underlag i hyggekrogen kan Filibabbas legetæppe bruges. Legetæppet er dejlig blødt og tykt, hvilket sikre en behagelig siddeplads.

  • Seng: Den vigtigste ting på børneværelset er selvfølgelig sengen. Udover sengen er det vigtigt at have noget ordentligt sengetøj. Sengetøjet fra Filibabba og Manostiles er lavet i 100% økologisk bomuld, som giver den bedste følelse, når det er sove tid. Sengetøjet giver også huden plads til at ånde fordi det ikke er lavet af syntetiske materialer. 

 

Derfor skal barnet have et personligt børneværelse

Det er vigtig at give barnet et personligt børneværelse, fordi barnet vil føle sig mere hjemme på sit børneværelse. Når et barn føler at han/hun har været med til at lave/ dekorere børneværelset, vil de også få en ejerfornemmelse over det og have mere lyst til at være der. Det giver barnet en masse tryghed at have en personligt børneværelse, billederne og tegninger skaber massere af tryghed.

Hos LittleHappy kan du finde en masse ting til børneværelset til en pris i børnehøjde. Hos LittleHappy er det vigtigt, at børn får en god barndom og at den gode barndom ikke skal afgøres af kroner eller ører. 

Derfor kan man hos LittleHappy blive medlem og spare i gennemsnit 45% på alle deres produkter.